Chèvre-kanapasta
300-400 g pastaa
100 sipulia
300 g paprikaa
600 g broilerin rintafilettä tai suikaileita
4 valkosipulin kynttä
1 tl chilijauhetta
2 tl sokeria
3 dl ruokakermaa
1 dl vettä
100 g Kolatun Chèvre vuohenmaitojuustoa
suolaa ja pippuria
- Pilko kanat ja vihannekset haluamaasi muotoon.
- Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä lähes kypsäksi.
- Kuulota sipuleita ja vihanneksia öljyssä paistinpannulla kevyesti. Lisää joukkoon chilijauhetta ja mikäli käytät esim. currya voit kuullottaa sitäkin hieman.
- Ota vihannekset pois pannulta.
- Paista kanapalat pannulla kypsiksi.
- Lisää joukkoon vesi, ruokakerma ja vihannekset sekä loput mausteet ja juusto.
- Kiehauta ja tarkista maku.
- Valuta kypsä pasta ja lisää kastike pastan joukkoon tai halutessasi voit myös tarjoilla erikseen.