You are here

Ahon jogurtit

Ahon jogurttien tuoteperheeseen kuuluu monia herkullisia ja vatsaystävällisiä lähijogurtteja. 
 

Maustamaton jogurtti

Homogenoimaton, vähälaktoosinen ja terapeuttisilla hapatteilla valmistettu lisäaineeton jogurtti. Sopii myös useimmille herkkävatsaisille. Maultaan pehmeä.
 

Mansikkajogurtti

Mansikka on useimpien kotipuutarhojen runsaasti C-vitamiinia sisältävä herkku. Marjassa on myös paljon vatsan toimintaa lisääviä kuituja.
 

Vadelmajogurtti

Vadelma kasvaa luonnonvaraisena lähes koko Suomessa. Siitä on myös jalostettu viljelyyn sopivia lajeja. Lasten suosima maku.
 

Puolukkajogurtti

Puolukka on kaunis, yleisesti käytetty marja sekä Suomen tärkein luonnonmarja. Se sisältää paljon kivennäis- ja hivenaineita. Terveyttä ylläpitävä marja.
 

Kuningatarjogurtti

Kuningatarjogurtissa yhdistyvät mansikan, vadelman ja mustikan hyvät ominaisuudet. Mustikka sisältää runsaasti mm. A- ja B- vitamiineja.
 

Luumujogurtti

Kuivattu luumu sisältää paljon mm. kaliumia ja magnesiumia. Luumujogurtin vatsan toimintaa edistävä vaikutus on monelle iloinen asia.
 

Lakkajogurtti

Lakka, hilla, suomuurain. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Marjojemme ehdoton aateli. Sisältää runsaasti C- ja E-vitamiineja.
 

Tyrnijogurtti

Tyrnin maku on melko omalaatuinen ja voi vaatia hieman totuttelua. Marjan C-vitamiinipitoisuus on kuitenkin kasvikunnan korkeimpia.
 

Vaniljajogurtti

Vanilja on maailman toiseksi kallein mauste. Se on kuitenkin hyvin riittoisaa ja jokaisen kotikokin käytettävissä. Ehdoton lasten suosikkimaku.
 

Raparperijogurtti

Raparperi tuo kesän. Pirteän makuinen tuttu kasvi mummolan puutarhan perällä. Piirakan lisäksi sopii erinomaisesti jogurtin mausteeksi.