You are here

Kana-juustovartaat

Kana-juustovartaat

Tarvikkeet

  • 1-2 kananrintafilettä
  • 100-150g Kolatun Ruskajuustoa
  • 200-300 vihanneksia, esim
  • paprikaa, kesäkurpitsaa, kirsikkatomaatteja ja herkkusieniä
  • grillauskastiketta
  • salaatin lehtiä
  • kurkkua ja tomaattia

Kypsennä kana pannulla tai uunissa lähes kypsäksi. Pilko kana, juusto ja vihannekset saman kokoisiksi paloiksi. Tee salaatista, tomaateista ja kurkusta raikas vihersalaatti pediksi vartaille. Liota varrastikkuja n. puoli tuntia kylmässä vedessä.

Laita tuotteita vartaisiin vuorotellen. Sivele vartaita grillauskastikkeella ja grillaa kunnes saavat kauniin paistopinnan. Tarjoile salaatin kera.